Rachel Levi Huis van Verbeelding

Ik kwam haar per toeval tegen via een e-mail van Mitch van het Paleo dieet. Rachel Levi, eigenaar en bedenker van Huis van Verbeelding en zakelijk tekenaar.

Tekenen is super krachtig

Ik bind Rachel Levi een heldin omdat ze doet wat ik ook graag zou willen doen. Rachel heeft van haar hobby haar werk gemaakt.

Tekenen is een superkrachtig middel om anderen te bereiken, te verbinden en te inspireren.

Tekenen kan iedereen is haar motto en ook ik teken heel wat af alleen heb ik nooit gedacht dat ik daar echt iets (zakelijks) mee zou kunnen doen en of dat het tekenen je kan helpen in dit hectisch leven wat we tegenwoordig leven.

Versimpelen

Mijn persoonlijke motto is versimpelen door minder te doen en meer te zijn. Je kunt meer zijn door te versimpelen. Eenvoud is een grote kracht. Eenvoud geeft rust. Versimpelen doe je door dingen te doen die als een warme jas bij je past. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. En doe waar je goed in bent.

En als jij nou een goed gevoel krijg van tekenen, al zijn het maar crappy tekeningen, en het helpt je om makkelijker dingen uit te spreken en of te zien, doe het dan. Ga tekenen. Nog leuker is natuurlijk dat je leert tekenen (visualiseren) met een workshop.

Volg de gratis online cursus: Hoe haal je het uit je hoofd?

Hoe het allemaal begon

Via toeval kwam in in aanraking met het fenomeen ‘zakelijk tekenen’, of ‘begrijpend tekenen’. Ik had geen idee dat het bestond, ik had geen idee dat ik mijn werk leuker, makkelijker en effectiever kon maken met tekeningen. Maar één ding wist ik zeker: dit wil ik ervaren!

Bezoek Rachel haar website
http://www.huisvanverbeelding.nl

Rachel kleurt haar tekeningen met Funtastics kleurstiften:

Funtastics kleurstiften

Funtastics kleurstiften

Funtastics kleurstiften

Share This Story

Helden & Heldinnen

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>