De Wet van Aantrekking: Hoe Win ik de Loterij?

Alignment en Manifestatie - Hoe win ik de loterij

Vandaag besloot ik een eind te gaan fietsen omdat het heerlijk nazomer weer was. Terwijl ik fietste luisterde ik via mij iPod naar een podcast van Abraham (Esther) Hicks. Esther Hicks geeft regelmatig seminars waarbij het aanwezig publiek vragen mag stellen aan Abraham via Esther Hicks.

Deze keer ging het over het winnen van de loterij

De vrouw die een vraag mocht stellen aan Abraham Hicks vertelde over hoe graag ze een hoofdprijs wilde winnen uit de loterij en waarom ze dat zo graag wilde. Ze vertelde dat ze er helemaal klaar voor was en volledig in alignment. Het enige wat nu nog moest gebeuren was het daadwerkelijk winnen van de hoofdprijs uit de loterij.

Ben jij er klaar voor?

de wet van aantrekking en het winnen van de loterij

De motivatie van de vrouw klonk in eerst instantie als goed en goed onderbouwd maar toen Etsher Hicks er via Abraham wat verder op door vroeg volgde er een uitleg over waarom iemand wel of niet een hoofdprijs wint. En deze uitleg wil ik je niet onthouden en daarom heb ik er dit stukje over geschreven.

Moeite met manifesteren

Ik ben erg negatief geworden door mijn opvoeding en de slechte omstandigheden en daardoor ging ik veelal van het negatieve uit om mezelf te beschermen tegen al het negatieve. Toen ik kennis maakte met Abraham Hicks ging er voor mij een nieuwe wereld open in de zin dat ik het nu allemaal wat beter begreep waarom ik een leven leefde zoals ik die leefde en waarom ik veelal niet of nauwelijks iets manifesteerde.

Ik ben veel gaan luisteren naar Abraham Hicks en heb veel geleerd. Er is ook veel veranderd (ten positieve) in mijn leven daardoor, waaronder het opstarten van mijn eigen bedrijfje en het financieel onafhankelijk worden (geen baan of bijbaan maar volledig leven van mijn eigen inkomsten).

Frustratie door tegenvallende inkomsten

Maar de afgelopen paar weken had ik het ff flink moeilijk omdat mijn inkomsten wat tegenvielen. Ik snapte wel waardoor het kwam, ik was namelijk veel bezig geweest met werken maar had mezelf nogal verwaarloosd als het gaat om in the vortex zijn (chillen en ontspannen). Ik probeerde mezelf weer een beetje op te pakken door minder druk te zijn en meer ontspannen…

Laat het geld maar komen

Het frustrerende was dat de inkomsten er niet beter op werden ondanks al mij inspanningen. Integendeel het leek er op dat mijn inkomsten er juist minder op werden. Eigenlijk was ik als de vrouw die vertelde over dat ze zo graag de hoofdprijs wilde winnen en dat ze er helemaal klaar voor dacht te zijn. Zo van: laat nu het geld maar komen. De grote vraag is natuurlijk als je denkt er klaar voor te zijn en het geld / de prijs komt steeds maar niet waarom dat is?

Wel of niet in alignment zijn

Dat heeft alles te maken met je alignment. Of je wel of niet in alignment ben. Pas als je in alignment bent heb je een grote kans op het winnen van de loterij en of in mijn geval het genereren van veel meer geld.

Gelukkig zijn zonder geld

Ik roep al een tijd dat ik meer geld wil verdienen en dat ik er klaar voor ben, maar eerlijk is eerlijk als ik zeg dat ik er nog niet klaar voor ben omdat ik me simpelweg nog niet gelukkig kan voelen zonder dat het geld er al is.

Mijn angst voor gebrek aan geld

Mijn behoefte aan geld en mijn angst dat ik niet genoeg geld zal verdienen voor de volgende maand is zo groot dat het al het andere overschaduwd. Deze angst, deze vibraties zend ik uit en krijg ik dus versterk terug. Maar bovenal geeft het aan dat ik me nu nog niet gelukkig kan voelen zonder dat de manifestatie plaats heeft gevonden waardoor de manifestatie niet plaats zal vinden. Snap je?

Wat was er eerst, de kip of het ei?

Als jij het geluk wilt aantrekken. Als je wilt dat bepaalde dingen zich gaan manifesteren is het belangrijk dat jij je eerst goed gaat voelen en onvoorwaardelijk goed gaat voelen zonder de manifestaties. Pas als jij je goed voelt, onvoorwaardelijk goed voelt, dan is zal er een logisch vervolg komen op wat jij uitzend.

Wat voor signalen zend jij uit?

Alignment & Manifestatie: Hoe Win ik de Loterij?

De meeste mensen die een hoofdprijs winnen en of moeiteloos veel geld verdienen doen dat omdat ze totaal niet bezig waren met het winnen van de hoofdprijs en of het verdienen van veel geld. Veel van deze mensen zitten gewoonweg lekker in hun vel en doen wat goed voor ze voelt.

Kom in de ontvangen modus

Om je goed te gaan voelen moet je in alignment zijn (alles moet kloppen en goed voelen). Om te zorgen dat alles goed gaart voelen moet je in de ontvangen modus komen. Om in de ontvangen modus te komen moet je veel en vaak in the vortex zijn.

Je komt in de vortex door veel te ontspannen en te chillen

Dus wil je kans maken op meer geld in je leven of het winnen van een hoofdprijs uit de loterij dan zul je je eerst fijn moeten voelen voordat de dingen zich gaan manifesteren. En het werkt dus niet andersom zoals zovelen denken.

Zo van: als ik eerst maar veel geld heb dan zal ik me gelukkig gaan voelen. Nee, zorg eerst dat jij je ook gelukkig kunt voelen zonder een overvloed aan geld en of manifestaties. Als je dat eenmaal kunt dan zullen de manifestatie’s vanzelf volgen omdat dit een Universele wet is. Het kan niet anders zijn. Het is een logisch gevolg.

Het was voor mij een eye opener. Ik wist het al wel hoor, maar was het door de drukte en het veel doen even uit het zicht verloren.

NOTE to myself: Roelof, zorg dat je (weer) meer in de vortex komt door veel te ontspannen en doen wat goed voor jou voelt. Zo vind ik het heerlijk om te zijn in de natuur. Dat is voor mij vaak het moment dat ik in de vortex komt. Heerlijk voelt dat.

De volgorde om te handhaven is:

 1. Vraag (maar dat heb je al gedaan)
 2. Geloof (dat wat goed is voor jou is gaat komen)
 3. Ontvang (dat gaat gebeuren als je zorgt dat jij je goed gaat voelen)
 4. Vertoef veel in de vortex
 5. Komt in de ontvangen modus komt (dat gebeurd wanneer je veel in de vortex bent)
 6. Als je in de ontvangen modus bent dan kom je in alignment (alles voelt goed)
 7. Als jij je goed voelt ben je in alignment en dan kan er niets anders gebeuren dan het manifesteren van voorspoed en overvloed

De wet van aantrekking verklarende woorden

In de Wet van Aantrekking index kun je alles lezen over de termen (woorden) die ik heb gebruik in deze post die je misschien niet helemaal duidelijk zijn.

 • Leer om te ontspannen no matter what
 • Leer hoe je in alignment komt
 • Leer hoe je in de receptive mode komt
 • Leer om te ontvangen
 • Leer met contrast om te gaan

Manifesteer je Droomleven

De Wet van Aantrekkingskracht Cursus

Er is nu een Nederlandse online cursus die je alles leert over de Wet van Aantrekkingskracht en hoe je je droomleven kunt manifesteren. Krijg alles wat je wilt: liefde, geluk, gezondheid, succes en rijkdom.

JA IK DOE MEE!

De wet van aantrekking boek kopen?

Wil je meer weten over de Wet van Aantrekking en hoe de Wet van Aantrekkingskracht werkt? Bestel dan onderstaande Wet van Aantrekkingskracht boeken, verkrijgbaar in het Engels en Nederlands en in audio.

De Wet van Aantrekking

De Wet van Aantrekking - de wet van aantrekking boek - Nederlands

Lees meer / kopen

Vraag en het wordt gegeven

Vraag en het wordt gegeven - de wet van aantrekking boek - Nederlands

Lees meer / kopen

De Kracht van Bewuste Intentie

De wonderlijke kracht van bewuste intentie - de wet van aantrekking boek

Lees meer / kopen

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

You May Also Like