Durf jij 100% verantwoordelijkheid over je leven te nemen?

Durf jij 100% verantwoordelijkheid over je leven te nemen?

Durf jij 100% verantwoordelijkheid over je leven te nemen? Ik wil jou er aan herinneren dat jij vibraties bent en dat dat op de eerste plaats staat.

Dat betekende dat je aandacht moet geven aan iets anders dan wat je ziet, hoort, ruikt, proeft en of aanraakt. Want ondanks dat dat als vibratie kan worden geïnterpreteerd weten veel mensen dit niet als zodanig.

Je doet het zelf

Het is noodzakelijk om te begrijpen dat jij vibraties uitzendt en dat het signaal wat jij uitzendt ten alle tijde wordt beantwoord en dat dat maakt hoe jij in het leven staat en wat jij in het leven ervaart.

Veel mensen weten dat niet en in veel gevallen willen ze dat ook niet weten omdat niet alle verantwoordelijkheid willen nemen voor wat gaat komen, vooral niet als het gaat om dingen die je liever niet ziet komen (of zijn gebeurd).

Ik denk niet dat ik zelf de schepper (creator) van mijn leven ben want dan zou ik vast niet de ellende hebben gecreëerd die me is overkomen.
Schepper van mijn eigen leven

Gefocuste controle

Ik zeg dat je het niet expres hebt gedaan maar wel dat je het zelf hebt gedaan. En dat klinkt misschien wat verwijtend maar als jij je bewust bent van het feit dat jij creatieve controle hebt over wat er gebeurd in je leven omdat jij vibrationele controle hebt over wat er gebeurd in je leven omdat je gefocuste controle hebt over wat er in je leven gebeurd omdat je het vermogen hebt om te focussen dan zeg je: ok. Maar als het dan even weet tegen zit dan is het ineens weer niet zo ok.

Oefening baart kunst

Het zou niet zo moeilijk moeten zijn en dan zeg je iets, wat je eigenlijk niet zou moeten zeggen; “Ik ben hier niet goed in!” Maar je bent er wel goed in alleen heb je besef je niet dat je er goed in bent. Je hebt er alleen niet genoeg in geoefend op een manier waarbij je de inzichten krijgt (helderheid van geest)’

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

You May Also Like